SPECIALS

Topless bediening

De stripper of striptease kan uw klanten vermaken met het tappen van biertjes, serveren in het publiek, shooteren of flugelen. Aan u de keus! De mooie dame of heer laat een indruk achter die uw klanten niet snel zullen vergeten. Bovenstaand entertainment kan ook gecombineerd worden met een strip act. De stripper of striptease geeft een geweldige strip act en daarna een half uur lang topless bediening. Als u van succes verzekerd wilt zijn dat uw klanten een drankje komen bestellen bij één van onze fraaie dames of heren, dan is dit het juiste entertainment!

Heeft u zelf een idee over de invulling van de topless bediening? Dan horen wij dat graag!

MEN | WOMAN

Ladies Night

Wilt u topentertainment laten verzorgen door een paar grandioze strippers? Dan bent u bij Yourstripper.nl aan het juiste adres. Yourstripper.nl biedt alleen de beste strippers aan met de leukste shows die een ladies night verzorgen van top niveau! De strippers doen er alles aan om de dames een onvergetelijke avond te bezorgen. Alle strippers in ons bestand hebben een fraai gezicht, gespierd lichaam en strakke body’s! Met deze geweldige lichamen zwepen de goed uitziende mannen de vrouwen op en de dames zullen hier nog lang over napraten. Een ladies night kan vanaf twee strippers of meer. U kunt kiezen uit een show waarbij alle strippers op hetzelfde moment samen een grote fantastische act neerzetten of elke stripper ieder voor zich een eigen originele act neerzet. Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen om de mannen na de act door uw zaak topless rond te laten lopen met bijvoorbeeld een paar dorstlessende drankjes, zodat de klanten nog net dat beetje extra aandacht krijgen. Aan u de keus!

Heeft u nog andere wensen over de invulling van uw ladies night? Dan bespreken wij graag met u de wensen door!

MEN | WOMAN

Paaldansen

Wilt u een stripact in combinatie met een paaldans act? Yourstripper.nl heeft een divers aanbod van geweldige paaldanseressen.
De paaldanseressen beheersen het paaldansen tot in de puntjes! De dames geven een spetterende show en zullen ook tijdens de act uw klanten op een ondeugende manier teasen. Kortom een paaldans act met een erotische knipoog! U bepaalt zelf tot hoever u de paaldanseres wilt laten strippen. Als u wilt dat de dame alleen tot lingerie of topless stript, is dit ook mogelijk. Wilt u dit dan aangeven tijdens het reserveren.

De show zal ongeveer een kwartier in beslag nemen. Heeft u geen danspaal op locatie? Dan kan de paaldanseres eventueel een mobiele danspaal meenemen. Ons team neemt graag de mogelijkheden met u door.

Heeft u zelf een idee over een invulling van de paaldans act? Yourstripper.nl probeert zoveel mogelijk aan uw wensen tegenmoet te komen!

MEN | WOMAN

Workshop Paaldansen

Heeft u binnenkort een vrijgezellenfeestje, verjaardag, bedrijfsuitje of een ander evenement en wilt u leren paaldansen als een echte paaldanseres? Dan bent u bij Yourstripper.nl aan het juiste adres! Van een vrijgezellenfeest voor de aanstaande bruid tot aan een unieke en vooral energieke dag vol beleving. De instructrice van Yourstripper.nl verzorgt voor u een onvergetelijke dag. Onder het genot van een drankje begint de workshop met wat technische uitleg, daarna gaat u zelf aan de slag! Met de tips van de professionele instructrice van Yourstripper.nl beweegt u hierna soepeltjes en elegant om de paal. Dit allemaal onder het genot van een hapje, drankje, opzwepende muziek, ongedwongen sfeer en om deze geweldige dag niet te vergeten uw persoonlijke certificaat. Uiteraard moet u deze memorabele dag op de gevoelige plaat vastleggen, dus vergeet u camera niet! Een workshop paaldansen duurt twee uur en kan gevolgd worden vanaf 10 personen in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Leiden. Wilt u een workshop paaldansen op een eigen locatie volgen, ook dit behoort tot de mogelijkheden.

De dag moet een hele bijzondere ervaring worden, ons team zal er dan ook alles aan doen om deze dag onvergetelijk te maken. Heeft u zelf een idee over de invulling van de workshop paaldansen? Yourstripper.nl probeert zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen!

MEN | WOMAN

Workshop Strippen

Heeft u voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, vriendenfeestje of een andere aangelegenheid altijd al een keer willen strippen? Dan is dit het juiste moment! De ervaren instructrice van Yourstripper.nl leert u de fijne kneepjes van het vak. In een ongedwongen sfeer leert u uw lichaam op een verleidelijke en sensuele manier te bewegen. Er wordt tijdens de workshop ook aan gewerkt om uw eventuele onzekerheid overboord te gooien, waardoor u uiteindelijk uit uw comfort zone durft te treden. Door deze workshop wordt u een stuk zelfbewuster en zelfverzekerder van uw lichaam. Na deze leuke en leerzame dag kunt u zelfstandig een professionele show opvoeren.

Voelt u zich niet prettig om tijdens de workshop tot lingerie uit de kleren te gaan? U bepaalt zelf tot hoever u wilt gaan. Deze dag moet een enerverende ervaring worden. Heeft u zelf nog een ander idee over de invulling van de workshop strippen? Het team van Yourstripper.nl voldoet graag aan uw wensen.

Wie? Voor elke vrouw die zich op en top vrouwelijk wilt voelen.
Wat? Anderhalf uur durende workshop strippen, inclusief een hapje, drankje en een persoonlijk certificaat.
Waar? Leiden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht. Op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.
Wanneer? Alle dagen zijn mogelijk.

MEN | WOMAN

Call Now Button